Olimpijakos ubedljiv pred Zvezdu (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos ubedljiv pred Zvezdu (foto)

Očekivana i ubedljiva pobeda crveno-belih iz Pireja.

Tri dana pred odlučujuću utakmicu za plasman u nokaut fazu Lige Evrope protiv Crvene zvezde, ekipa Olimpijakosa je večeras upisala devetu pobedu u 13 odigranih kola šampionata Grčke.

Olimpijakos je kao gost rezultatom 3:0 savladao poslednjeplasirani Panetolikos i ako zadržao prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesto na tabeli sa 31 osvojenim bodom, koliko ima i ekipa PAOK-a.

Sve je rešeno već u prvom poluvremenu, kada su postignuta sva tri gola.

Domaćin je odolevao samo pet minuta, a onda je Podens doveo Olimpijakos u vođstvo.

Finiš prvog poluvremena obeležio je Jusef El Arabi, koji je sa svoja dva gola, u 41. i 45. minutu, praktično rešio pitanje pobednika.

U prilogu možete da vidite i u kom sastavu je Olimpijakos večeras nastupio. Naš Lazar Ranđelović je igrao od 56. minuta, kada je zamenio Podensa.

- Panetolikos  -  Olympiacos Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezdine muke, sjajni FMP vodi! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019

Odlična igra izabranika Vladimira Jovanovića...Na poluvremenu meča 10. kola regionalne ABA lige, košarkaši Crvene zvezde gube protiv FMP rezultatom 41:38..."Panteri" propisno muče šampiona ABA lige koji je imao konstantnou prednost sve do poslednjih nekoliko minuta prve četvrtine koja je na kraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.