Odlazak neminovan, Zvezda smanjuje broj stranaca!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak neminovan, Zvezda smanjuje broj stranaca!

Sve je izvesnije da će otići pojačanje za ovu sezonu.

Reklo bi se da se u Crvenoj zvezdi kaju zbog angažovanja Hozea Kanjasa.

Španski fubdaler je doveden iz PAOK-a pred početak ove sezone, trebalo je da doprinese timu na sredini terena, a posebno da kvari igru protivnika što nije uspevao, pa je često i gubio mesto startera.

Identifikovan je problem Crvene zvezde u velikim utakmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << baš na sredini terena, pa je Kanjas prvi koji bi mogao da napusti klub ove zime.

Hoze Kanjas navodno ima ponuda iz domovine, prema informacijama Hotsporta.

Branko Jovičić bi mogao da se vrati na teren uskoro, pa je i zbog toga Kanjasov boravak pri kraju...

Što se tiče ostalih stranaca, postoji sve veća verovatnoća i da će Ričmond Boaći napustiti klub nakon ponuda koje pristižu na adresu u Ljutice Bogdana, navodno se sada interesuju i Turci za njegove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.