Zvezda predstavila Kevina Pantera!

Izvor: B92, 27.Dec.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda predstavila Kevina Pantera!

Kevin Panter, američki bek i dosadašnji član Olimpijakosa, potpisao je u petak ugovor sa KK Crvena zvezda do kraja sezone

Ovaj 26-godišnji Njujorčanin visok 193 centimetara podjednako dobro može da igra bekovske pozicije.

Nakon koledž karijere koju je završio na Univerzitetu Tenesi, započeo je svoju evropsku karijeru, koju je postepeno podizao iz sezone u sezonu, igrajući prvo za Lavrio, pa Antverpen, AEK, Virtus iz Bolonje i Olimpijakos.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipama AEK-a i Virtusa osvajao je FIBA Ligu šampiona dve godine uzastopno, a u dresu ekipe iz Bolonje bio je i MVP završnog turnira u Belgiji sa 26 poena i 7 skokova.

Pred početak ove sezone potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom za koji je na 11 utakmica u EL ubacivao prosečno 7 poena za 18 minuta u igri.

"Dolaskom Pantera Crvena Zvezda je dobila značajno pojačanje, odličnog strelca, igrača koji je vrlo često uskakao i na poziciju pleja, i koga trener Dragan Šakota odlično poznaje iz sezone u kojoj je AEK osvojio dva trofeja.

U Crvenoj zvezdi će nositi dres "00" a debitovaće ponovo u crveno-belom dresu, regionalnog i srpskog šampiona, u ponedeljak u Podgorici.

Kevin dobro došao u Crvenu zvezdu!", piše na zvaničnom sajtu kluba.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panter uzeo "duplu nulu" u Crvenoj zvezdi

Izvor: RTS, 27.Dec.2019

Američki kosarkaš Kevin Panter potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. Dosadašnji član Olimpijakosa rođen je u Njujorku pre 26 godina, visok je 193 centimetara i pokriva bekovske pozicije. ...

Nastavak na RTS...

Zvanično: Panter u Zvezdi do kraja sezone

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2019, 01:06

Zna se već nekoliko dana, ali danas je i ozvaničeno: Kevin Panter je novi igrač Crvene zvezde. Panter je u Beograd stigao nakon što je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom, a beogradskim crveno-belima se obavezao na vernost do kraja sezone. Šta Crvena zvezda dobija s Panterom i Štimcem Reč je o 26-godišnjem,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.