Odbojkašice Dinama poražene od Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Dinama poražene od Zvezde

Odbojkašice Dinama poražene su od Crvene zvezde u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Superlige Srbije. Gošće iz Beograda su slavile sa 3:1, po setovima: 25:14, 25:21, 20:25, 17:25.

Najefikasnija na meču bila je Adela Helić iz pobedničke ekipe koja je osvojila neverovatnih 35 poena za svoj tim.

Obe ekipe su imale veliku podršku sa tribina u veoma bučnoj atmosferi u Hali sportova na Strelištu. U takvom ambijentu bolje su se snašle gošće iz Beograda, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su veoma lako došle do vođstva u setovima.

U drugom je viđena izjednačena igra do sredine tog dela, kada je Crvena zvezda uspela da prelomi set u svoju korist. I pored velikog zaostatka „lavice“ se nisu predavale i nagrađene su za hrabru igru osvajanjem trećeg seta.

Međutim, već u narednom Zvezda je furiozno startovala i serijom 8:0 se veoma brzo rezultatski odlepila. Tu razliku je uspešno sačuvala do kraja i povratka za Dinamo više nije bilo.

"Čestitam devojkama iz Dinama. Pružile su dobar otpor, a to smo i očekivale. One usvojoj hali igraju izuzetno dobro. Čestitam i devojkama iz moje ekipe. Uspele smo da pobedimo, uzmemo tri boda i prvi deo sezone završimo pobedom", rekla je Ljubica Kecman, ŽOK „Crvena zvezda“.

"Čestitam ekipi Crvene zvezde. Iz seta u set smo pružale sve veći otpor. Sad se okrećemo kup utakmicama",  rekla je Nikolina Ašćerić, ŽOK „Dinamo“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.