Ocene - Španac fantastičan! Ko je morao bolje?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocene - Španac fantastičan! Ko je morao bolje?

Ko je danas oduševio, a ko je morao bolje?

Crvena zvezda je uspela da postigne dva gola u meču protiv Jang bojsa i to je ono što je zlata vredno pred revanš meč u Beogradu.

Ekipa Vladana Milojevića je odigrala 2:2 sa Švajcarcima, a kakav utisak su ostavili igrači srpskog tima?

Borjan je imao jedno izletanje koje je moglo skupo da košta Crvenu zvezdu, ali je imao i par sjajnih odbrana, dok u odbrani možemo izdvojiti Miloša Degeneka koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigrao sjajnu utakmicu, bez obzira na gol koji je postigao.

Na sredini terena fantastična partija Kanjasa koji je odigrao na veoma visokom nivou, za razliku od Ivanića koji ne može najbolje da se snađe na poziciji centralnog veznog što mu očigledno ne odgovara u ovako bitnim utakmicama.

Marin standardno dobar, Mateo Garsija je pravo otkrovenje Crvene zvezde, dok je Vukanović bio sasvim solidan.

U napadu Ričmond Boaći nije imao previše prilike da uradi ono što najbolje ume, a to je da postiže golove.

Evo i ocena nakon meča:

Borjan 7 - Gobeljić 7, Degenek 7,5, Pankov 6,5, Rodić 6,5 - Kanjas 8, Ivanić 5,5 - Garsija 7 (od 55. Žander 5,5), Marin 7, Vukanović 6,5(od 86. Petrović) - Boaći 6 (od 76. Tomane).


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije zadovoljne, ali upozoravaju! Ima i kritika, evo koja dvojica su na udaru (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019

Crvena zvezda ima odličan rezultat nakon prvog duela...Crvena zvezda nosi odličan rezultat u Beograd, imajući u vidu kakvu je utakmicu odigrala...Rezultatom 2:2 se završila utakmica, a drugo poluvreme ekipe Vladana Milojevića nije bilo dobro u napadačkim opcijama, posebno nakon Milojevićeve izmene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.