Ovo je već vest, Miloje hvalio igrača: Doneće mnogo Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je već vest, Miloje hvalio igrača: "Doneće mnogo Zvezdi!"

Zanimljiva izjava trenera Milojevića.

Vladan Milojević je večeras uživao u Bernu.

Gledao je sjajnu utakmicu, imao priliku da vodi Crvenu zvezdu do 2:2 protiv Jang bojsa, a ono što je najviše isticao posle utakmice jeste veoma brz teren, odnosno veštačka podloga koja je više odgovarala domaćinima.

"Uživali smo gledajući utakmicu sa četiri gola, moglo je da ih bude još. Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mojim igračima na igri, koliko su mogli po ovakvom terenu, ali ne mogu da im zamerim ništa na borbi, htenju, želji. Možda je prelomni trenutak mogao da bude kod onog kornera kad je Rodić šutirao i promašio pri 2:1. U svakom slučaju, kako god da se završilo, znali smo da nas čeka i drugo poluvreme u Beogradu i videćemo koja ekipa će proći dalje", rekao je Milojević.

On je istakao i da će u Beogradu igrati kao da je 0:0.

"I pre utakmice znali smo da nas čeka brza i motorički jaka ekipa. Sve je bilo lepo, ambijent odličan, verujem da su navijači uživali. Ambijent je bio prelep i zahvalio bih se navijačima koji su napravili divnu atmosferu i još jednom pokazali kako se voli i bodri i klub i zemlja. U Beogradu ćemo igrati kao da je 0:0", rekao je on.

Nakon što je istakao veliku žal zbog neigranja svojih bitnih igrača koji su bili suspendovani, govorio je i o Garsiji iako ne voli često da priča pojedinačno o fudbalerima.



"Mogu da kažem da sam presrećan zbog debitantskog gola Garsije, on je igrač koji će mnogo doneti Zvezdi. Brzo će način njegove igre ući u srca navijača Zvezde. Ni on ni mi se ne sećamo kad mu je bila poslednja takmičarska utakmica. Pokazuje ljubav prema Zvezdi i profesionalac je, sjajan momak i igrač. Rekao je da može i da hoće da pomogne, plemenit igrač. Izveli smo ga jer je slab po pitanju fizičke pripreme, što se videlo i u prvom poluvremenu. Nikad nije igrao na veštačkoj travi, sve mu je nešto bilo prvi put, malo sam se i pribojavao, ali drago mi je da mu se sve vratilo na pravi način. Ponosan sam i na njega i na sve"
, rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim...

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019

Trener crveno-belih nije imao šta da kaže zbog situacije sa VAR tehnologijom i penalom, ali...."Uživali smo i gledali utakmicu sa četiri gola. A mogao je i još koji da padne. Dali smo koliko smo mogli na ovakvom, specifičnom terenu. Ne mogu da imam zamerke na borbenost, htenje i želju", rekao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.