Bern je ceo crveno-beo (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bern je ceo crveno-beo (VIDEO)

Groznica trese navijače Crvene zvezde pred meč u Bernu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Ulog je veliki – zov evro elite kuca na vrata srpskog šampiona. Kao i prošle godine u Salcburgu, i ove u Bernu četa Vladana Milojevića osećaće se kao kao kuće.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojs je 4.50. Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se igra u sredu od 21 čas.
“Delija” su okuirale ulice ovog mirnog švajcaraskog grada, nenaviknutog na ludnicu u vremenu kada Švajcarci uveliko rade. Navijači crveno-belih, što oni iz Srbije, što iz Švajcarske i oklonih zemalja zauzeli su centralni “Bernplac”. Čuje se pesma razdraganih navijača Zvezde.
Zvanično, crveno-belima pripada oko 2.000 ulaznice, ali nema sumnje da će srpski šampion da ima bar duplo veću podršku. Mnogi nisu mogli da kupe karte u slpobodnoj prodaji, ali srpski navijači se uvek snađu.
Pogledajte delić atmosfere iz Berna na snimcima porata redstarbelgrade.rs.
Берн је цео #rsb #fkcz #ucl pic.twitter.com/RZ0LU8Fmzf
— RSB (@RSBForum) August 21, 2019
Долазимо по лигу шампиона #YBCZV #UCL #FKCZ pic.twitter.com/ZiMwPdnJrH
— RSB (@RSBForum) August 21, 2019
УЖИВО: Делић атмосфере са тренинга Звезде у Берну pic.twitter.com/KyZI3L4Ctb
— RSB (@RSBForum) August 20, 2019
Članak Bern je ceo crveno-beo (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

The post Bern je ceo crveno-beo (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAXBET SPECIJAL Marin daje gol, Zvezda dobija u Bernu – kvota 8.00

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

U sredu od 21 čas igra se prvi susret plej-ofa Lige šampiona, Crvena zvezda – Jang Bojs. Kladionica MaxBet pripremila je za ovaj meč SPECIJAL.. Možete da igrate na broj kornera, broj kartona, posed lopte, da li će bit autogol, crveni karton, jedanaesterac…. Tu je i poslastica, miks – konačan...

Nastavak na 011vodič.com...

Zvezda dala DVA gola, ali nije završila posao!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019

Fudbaleri Vladana Milojevića imaju odličan rezultat pred revanš u Beogradu, ali će imati za čim da žale u Bernu, pošto su iz Švajcarske mogli da se vrate i s pobedom. VAR tehnologija im nije išla u korist...Crvena zvezda je gubila, vodila, pa stala u Bernu!..Dvostruki uzastopni šampion Srbije...

Nastavak na Mondo...

GRMI U BERNU Korteo “delija” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Nešto posle 18 časova, korteo sa nekoliko hiljada navijača Crvene zvezde krenuo je put Vankdorf stadiona koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Od 31.200 gledalaca, crveno-beli su zvanično od švajcarskog šampiona dobili 2.000, ali se očekuje da će Beograđani da ima podršku bar duplo više...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.