GOTOVO Zvezda dogovorila prodaju napadača

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO Zvezda dogovorila prodaju napadača

Novi igrači za novu energiju crveno-belih. Igrao je El Fardu Ben na Marakani odlično godinu i po, imao je svetle trenutke, pogotovo u ovo vreme prošlog leta kada je sa dva gola doneo Zvezdi plasman u Ligu šampiona posle meča revanša plej-ofa u Salcburgu, ali je došlo vreme za rastanak.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Astane protiv BATE Borisova je 1.80. Meč se igra u četvrtak od 16 časova.
Napadač sa Komorskih Ostrva se mučio ove godine. Nije bio ni bleda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << senka igrača koji je doveden kao veliko pojačanje iz Olimpijakosa. Usledila je i povreda u Helsinkiju. Dugo je bio na meti turske Konje, kluba iz Saudijske Arabije, ali na kraju Ben ide u Ujedinjene Arapske Emirate, u jedan od klubova iz prestonice Abu Dabija.
Kako piše “Sportski žurnal” crveno-belima će pripasti obeštećenje od 2.000.000 evra što je odlična cifra za igrača koja je ušao u četvrtu deceniju života.
Čini se, pravo vreme za rastanak. Dao je Ben mnogo, aii, čini se, da je i kod njega došlo do zasićenja i da je ovo pravi potez da u poznim igračkim godinama napravi finansijski jak ugovor u ovoj fudbalski egzotičnoj ligi.
SKENER MAXBETSPORTA Degenek je džekpot, Garsija je taj “šraf”, “hobotnica” Borjan, Marin je mozak, Boaći tragičar


The post GOTOVO Zvezda dogovorila prodaju napadača appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezda prodala igrača odmah posle Berna?!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Izgleda da je gotovo, verovatno se već oprostio od navijača...Kako piše Mondo, Crvena Zvezda je prodala igrača posle remija u Švajcarskoj. Naime, El Fardu Ben će otići u Saudi Arabiju, a oproštajni meč biće revanš protiv Švajcaraca...Kako navodi portal, suma je nešto veća od dva miliona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.