OVO JE STANKOVIĆEV TIM ZA ARARAT: Promene u odbrani, veznom redu i napadu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

OVO JE STANKOVIĆEV TIM ZA ARARAT: Promene u odbrani, veznom redu i napadu!

Crveno-beli imaju imperativ pobede.

Žrtva se vratila na mesto zločina. Crvena zvezda će drugi put u 14 dana utakmicu sezone igrati na “GSP stadionu” u Nikoziji. Rival je Ararat Jermenija koja je do plej-ofa za Ligu Evrope kao i crveno-beli stigla kaznenim putem, pošto ih je Omonija izbacila iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iako je prvak Jermenije na papiru barem za klasu slabiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim od šampiona Srbije, opreznost je majka mudrosti. Zna to dobro i trener Zvezde Dejan Stanković, koji ipak, barem prema formaciji, neće mnogo kalkulisati na jugu Evrope.

Crveno-bele će u duel sa Jermenima povesti lider tima Milan Borjan, defanzivnu četvorku činiće Milan Gajić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Rodsić, s tim što bi u poslednjem trenutku Marko Gobeljić mogao da dobije prednost na desnom boku umesto Gajića.

Izostanak suspendovanog Sekua Sanoga pokušaće da nadoknadi Njegoš Petrović, ispred kojeg će biti tandem od kojeg se očekuje da prelomi utakmicu Gelor Kanga – Mirko Ivanić.

Konačno, krilne pozcije su rezervisane za El Fardua Bena i Aleksandra Kataija, dok će napad predvoditi Dijego Falćineli, za razliku od meča od pre dve sedmice na istom mestu, kada je u špicu bio Aleksa Vukanović.

Meč u Nikoziji počinje u četvrtak u 19 časova po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOZZART NJUZZ (četvrtak, 1. oktobar): Zvezda bez alibija

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020

A vraća nam se i Evroliga..U najnovijnoj epizodi MOZZART njuzza, voditeljka Ivana Milićević sa urednikom portala MOZZART Sport, Dejan Stanković, najavljuje utakmicu Crvene zvezde i Ararat Jermenije na Kipru u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, a pažnju zaokuplja i povratak najkvalitetnije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Definitivno je poznato, ovo je Zvezdin šešir!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

Crvena zvezda zna iz kog šešira će biti na žrebu sutra...Sutra od 13 časova Crvenu zvezdu čeka žreb, a poznato je i da će biti u drugom šeširu...Sve je bilo jasno nakon pobede Libereca večeras nad APOEL-om, pa je Crvena zvezda tako stigla do šešira koji će je na papiru staviti za favorita...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.