OSTAJE ŽAL ZA ŠANSAMA: Milunović svestan negativnih segmenata, ali je OPTIMISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 23:36

OSTAJE ŽAL ZA ŠANSAMA: Milunović svestan negativnih segmenata, ali je OPTIMISTA

Očekuje prolaz.

FK Crvena zvezda s porazom napušta Izrael, ekipa Makabija iz Haife bila je bolja i slavila 3:2 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle meča izjavu je dao štoper gostiju Nemanja Milunović.

- Nakon poraza je vruća glava. Teško je sumirati utiske, pa ćemo potražiti grešku. Ostaje žal posle pozitivnog rezultata na poluvremenu. Dobra ekipa, jaki su individualno i timski. Teški su uslovi, ali ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo poluvreme - rekao je Milunović i nastavio:

- Oni se bazirali da sačuvaju prednost. Nama ostaje žal za šansama u prvom poluvremenu - istakao je.

Recept za revanš?

- Malo smo lošije ušli, ali čim smo osetili teren, teško vreme, opet su došle stvari na svoje mesto. To treba da nam bude recept - otkriva popularni "Deda" i zaključuje:

- Svaka utakmica u Evropi je novo iskustvo, izvlačimo pouke. Dosta dobrih stvari, negativnih stvari, sve ćemo izanalizirati. Ništa nije gotovo, očekujem prolaz.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRELEPO Zvezda nije slavila, međutim Pešić ima razloga za sreću: "Danas je moj dan"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022

Sve čestitke...FK Crvena zvezda posle izraelskih 3:2 za Makabi nema drugu opciju nego da ide na pobedu u Beogradu. Toga je svestan i Aleksandar Pešić...Strelac prvog pogotka za Zvezdu na ovoj utakmici ima predivan dan iza sebe. Postao je otac...- Danas je moj dan, najsrećniji, dobio sam ćerkicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.