OGORČEN SUĐENJEM PROTIV ZVEZDE: Lalatović ima poruku za Džajića i Nedimovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 11:18

OGORČEN SUĐENJEM PROTIV ZVEZDE: Lalatović ima poruku za Džajića i Nedimovića

Harizmatični trener direktan.

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović bio je revoltiran neposredno posle poraza od Crvene zvezde (4:2) u 28. kolu Mozzart bet Superlige.

Kada su se strasti malo stišale Lalatović je pričao smirenijim tonom, ali je gorak ukus ostao.

- Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je da Mladost GAT u finišu sezone ima suđenje 50:50. Ne tražimo pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali bila bi velika grehota da vlasnik GAT-a Dejan Slijepčević zbog svega napusti srpski fudbal – rekao je Lalatović za Sportski žurnal.

Lalatović je zatim dodatno objasnio.

- On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi vrlo tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke sudija, postoje ljudi koji su sve mogli da vide - zaključio je Lalatović.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ SE OBRATIO DŽAJIĆU: ‘Ne tražimo pomoć, molimo samo da suđenje bude 50:50!’

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2023

Sva svetla kao i uvek su uprta u njega. Otkad je preuzeo Mladost GAT, Nenad Lalatović svesno je preuzeo ogroman pritisak na svoja pleća, jer se klub nalazi u teškoj situacija kada je opstanak u pitanju. Lalatović predsednika saveza moli da njegov tim, do kraja šampionata ima regularno suđenje:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.