ODLUKA JE PALA! Ovih 12 košarkaša će predstavljati Srbiju u Riju!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUKA JE PALA! Ovih 12 košarkaša će predstavljati Srbiju u Riju!

Košarkaši Crvene zvezde Nemanja Dangubić i Marko Gudurić neće putovati na Olimpijske igre u Rio, to je poslednja odluka selektora Saše Đorđevića, prenosi Sportska centrala.

Đorđević se zahvalio dvojici igrača, koji završavaju ciklus priprema u subotu kada se ekipa vrati sa Kopaonika. Nedelja je dan pauze a u ponedeljak već putuju za Argentinu na turnir.

Srbiju će u Riju predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << : Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica i Vladimir Štimac.

Srbija će na olimpijskom turniru igrati u grupi AQ protiv reprezentacija SAD, Venecuele, Francuske, Kine i Australije.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Izvor: Sportska centrala)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Saša Đorđević

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUROVO I TEŠKO: Evo šta je Aleksandar Đorđević rekao o odluci da precrta Dangubića i Gudurića…

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016, 11:36

Aleksandar Đorđević objasnio je danas javnosti zbog čega je izabrao ovih 12 igrača za put u Rio, kao i zašto su precrtani Marko Gudurić i Nemanja Dangubić.. . Kormilar selekcije Srbije Aleksandar Đorđević je presekao i odredio 12 igrača koji će se naći u avionu za Argentinu, a potom i Brazil,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.