Novopazarci se žale na nedosuđen penal i Vulina

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci se žale na nedosuđen penal i Vulina

Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar poručili su da su nezadovoljni suđenjem arbitra Boška Jovanetića na meču 24. kola Superlige protiv Crvene zvezde, u kom su poraženi sa 0:1 na svom terenu.

Pazarci smatraju da je Jovanetić drastično oštetio njihov tim, posebno u drugom poluvremenu kada nije dosudio penal nakon pada Selimovića u kaznenom prostoru gostiju.

"Nakon pregledanih snimaka ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u više navrata ove sezone, drastično oštećeni. Nije nam dosuđen čist jedanesterac i dosuđen nam je nepostojeći ofsajd, što je direktno uticalo na konačan ishod meča. Tražićemo izuzeće cele sudijske ekipe koju predvodi Jovanetić", navodi se u saopštenju Pazaraca.

Klub iz Novog Pazara osvrnuo se i na sukob njihovih pristalica sa navijačima Crvene zvezde po završetku prvenstvene utakmice

"Maksimalno smo se potrudili da organizacija meča bude bez propusta, iako je cela javnost očekivala incidente. Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine i kada je ministar bez portfelja u tehničkoj vladi zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, sa četiri pripadnika žandarmerije, preko terena došao do navijača Crvene zvezde što je iziritiralo publiku koja je počela da lomi stolice. Naša publika je pokazala da ceni prave vrednosti pozdravivši legendu fudbala Dragana Džajića", zaključuje se u saopštenju ovog kluba.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FK Novi Pazar: Nije nam dosuđen čist penal

Izvor: Press, 18.Apr.2014

Novi Pazar smatra da je Jovanetić drastično oštetio njihov tim, posebno u drugom poluvremenu kada nije dosudio penal nakon pada Selimovića u kaznenom prostoru gostiju.. "Nakon pregledanih snimaka ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i u više navrata ove sezone,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.