Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, evo ko je dočekao!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 09:46

Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, evo ko je dočekao!

Teya Dora se sinoć vratila iz Švedske, a na beogradskom aerodromu dočekala ju je majka, uz prisustvo velikog broja medija.
Naša predstvanica na "Evroviziji 2024" svojila je 17. mesto u finalu takmičenja, izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatom:
"Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta dešavanja na Evroviziji, glasovi su se usmerili na par favorita da se nešto ne bi desilo i da bi se nešto desilo. Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lepi su komentari. Mnogo nam je drago što je Baby Lasagna iz Hrvatske osvojio televoting." - kazala je Teya Dora.
"Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.