Novi problemi na Marakani: Asamoa tužio Zvezdu, traži raskid ugovora

Izvor: Blic, 03.Jul.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problemi na Marakani: Asamoa tužio Zvezdu, traži raskid ugovora

Nove turbulencije u Crvenoj zvezdi izazvao je Natanijel Asamoa, koji je podneo tužbu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige zbog neisplaćenih zarada.

U danu kada su crveno-beli doveli Miloša Ninkovića, najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, morala je da se pojavi i loša vest za klupske čelnike.

Za to se pobrinuo napadač iz Gane, koji je tražio raskid ugovora pravnim putem i tako verovatno završio karijeru u klubu sa Marakane. On je u Zvezdu došao prošle godine, ugovor ima do 2015. ali nije uspeo da se nametne i izbori za standardno mesto u timu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužbama nikada kraja: I Asamoa pokrenuo postupak protiv Zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2013

Kriza na Marakani nikako da se stiša. Iz dana u dan sve je veći broj igrača, trenera i bivših zaposlenih koji su podneli tužbu protiv Crvene zvezde, a najnovije ime na ovom “crnom“ spisku je i Natanijel Asamoa! Momak iz Gane je podneo tužbu Arbitražnoj komisiji i traži raskid ugovora sa crveno-belima....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.