Novi Marin već ostvario jedan san, sada želi novi!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novi Marin" već ostvario jedan san, sada želi novi!

Momak ima veliku ulogu u timu Dejana Stankovića.

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić zablistao je na meču sa Čukaričkim, a u razgovoru za Zvezda TV kazao da je ostvario jedan, ali ubrzo ga čeka još jedan podvig koji želi da ostvari.

"Fenomenalan je osećaj postići gol za Crvenu zvezdu, klub koji volim od rođenja. San svakog deteta koje ima ambiciju da postane fudbaler je da postigne gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 'crveno-bele'. Ponosan sam što sam imao tu čast da počnem utakmicu i zabeležim svoj prvenac. Očekujem da ću u narednom periodu postići gol na našem stadionu i ostvariti još jedan san", smatra momak kojeg na Marakani već porede sa Markom Marinom.

"Prija mi poređenje sa Marinom, on je fenomenalan igrač koji ima sjajnu karijeru iza sebe. Uvek je koristio priliku da me posavetuje budući da igramo na istoj poziciji. Trudim se da usvojim svaku kritiku i od ostalih iskusnijih saigrača, kako bih što brže napredovao. Marko Marin je nosio broj 10, a po njegovom odlasku taj broj je ostao slobodan. Veliki igrači u Crvenoj zvezdi imali su priliku da nose 'desetku' koja je karakterističan broj za poziciju na kojoj igram. Nalazim se tek na početku puta u crveno-belom dresu i ukoliko nastavim sa ovakvim izadnjima sigurno da ću uzeti broj 10 koji nosi ogromnu odgovornost", rekao je Nikolić koji željno iščekuje meč sa Vojvodinom u subotu od 18 časova.

"Cilj ove godine je dupla kruna koju dugo čekamo, verujem da je ova sezona presudna i da ćemo ostvariti taj cilj. Već u subotu dočekujemo Vojvodinu i otvaramo polusezonu na našem stadionu. Dugo smo iščekivali prvu utakmicu na našem terenu, budući da mi mladi igrači rastemo i stičemo samopouzdanje uz podršku naših navijača. Siguran sam da su se zvezdaši uželeli fudbala na Marakani i očekujem da će doći u velikom broju da nas podrže kako bismo na kraju slavili još jednu pobedu", istakao je vezista "crveno-belih".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je Zvezdina ''presudna sezona'', on će biti nova ''desetka''? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Prolećni deo sezone je počeo izvanredno za crveno-bele, hoće li se u tom stilu i završiti?..Crvena zvezda nije dozvolila bilo kakav kiks na startu drugog dela sezone...U derbiju kola savladala je Čukarički na Banovom brdu sa 2:0, a jedan od junaka ovog trijumfa je mladi vezista Veljko Nikolić,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.