Zvezda zove navijače na Vojvodinu, karte jeftinije

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zove navijače na Vojvodinu, karte jeftinije

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače i zato je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

Meč je zakazan za subotu 22. februar sa početkom u 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-bele očekuje duel protiv trećeplasirane ekipe na tabeli Superlige i to na prvom meču Dejana Stankovića na stadionu Zvezde.

Ulaznice mogu da se kupe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na sajtu iticket.rs, a od srede i na blagajnama stadiona Crvene zvezde od 11 do 18 sati, kao i na dan utakmice od 11 pa sve do početka meča.

Cene karata su: sever 200 dinara, istok 300, zapad 500 i VIP zapad 1.000

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda časti navijače za veliki derbi!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Očekuje se velika podrška domaće publike...Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da časti navijače, pa je snizio cene ulaznica za meč 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine. Meč je zakazan za subotu 22. februar, sa početkom u 18 časova...Izabranike Dejana Stankovića očekuje duel protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.