Nole za bebe

Izvor: RTS, 26.Sep.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole za bebe

Na humanitarnoj utakmici koja se igra u okviru akcije "Bitka za bebe" između ŽFK Crvena zvezda i ekipe filma "Montevideo, bog te video", učestvovaće i najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, kao i njegov mlađi brat Marko. Novak i Marko će biti, zajedno sa Robertom Prosinečkim i Vladanom Lukićem, deo crveno-belog tima. Nole, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa brojem 9 na leđima, Marko sa brojem 11.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na humanitarnoj utakmici između ženske ekipe Crvene zvezde i članova glumačke ekipe filma Montevideo, Bog te video.

Đoković će nositi dres sa brojem devet, dok će njegov mlađi brat Marko obući dres sa brojem 11.

Humanitarna utakmica odigraće se sutra na Marakani u okviru akcije "Bitka za bebe", sa ciljem da se prikupe sredstava za kupovinu 100 novih inkubatora za najugroženije mališane.

Pored Đokovića, ženski tim crveno-belih biće pojačan i Zvezdinim trenerom Robertom Prosinečkim i predsednikom kluba Vladanom Lukićem.

Glumačka ekipa filma Montevideo, bog te video imaće pomoć na terenu u liku nekadašnjih Zvezdinih prvotimaca Perice Ognjenovića i Dejana Ilića.

Utakmica na Marakani počinje u 17 časova, a svi zaintresovani moći će da kupe ulaznice po ceni od 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.