Nisam ni stigao da reagujem: Nedeljković opisao autogol, ali i šta im Bahar rekao posle meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 01:48

Nisam ni stigao da reagujem: Nedeljković opisao autogol, ali i šta im Bahar rekao posle meča

Crvena zvezda ima još jedan meč u Ligi šampiona, ali bez rezultatskog značaja, makar za prolaz dalje.

FK Crvena zvezda je krajnje neslavno završila evropsku priču, Izgubili su izabranici Baraka Bahara sa 2:0 u Bernu od Jang bojsa i sada moraju da odrade meč 13. decembra u Beogradu sa Mančester sitijem, ali posle toga se ovosezonsko igranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Evropi završava za crveno-bele.

Pred srpske novinare posle meča je izašao i mladi Kosta Nedeljković.

- Nažalost izgubili smo. Eto, nismo obezbedili Evropsko proleće što je bio primarni cilj. Sada se okrećemo obavezama u šampionatu, da osvojimo titulu i duplu krunu. Dosta smo šansi imali, nismo ih realizovali, ali mislim da nismo imali ni sreće. Oni su iz dva prekida dali dva gola, sreća je bila na njihovoj strani.

Svima jako teško zbog lošeg rezultata.

- Sigurno da nikom nije ni prijatno ni lepo kad izgubimo utakmicu, pogotovo kad je ovako bitna utakmica. Ja jesam mlad, ali toliko osećam Zvezdu..Nažalost, svima nam je jako krivo - nastavio je Nedeljković.

Imali su izglednih prilika za gol, ali nisu uspeli da zatresu mrežu.

- U fudbalu se nekad da gol, nekad promaši. Mislim da smo mogli da realizujemo te neke naše šanse, stvorili smo dosta prilika, ali promašili smo - ističe defanzivac crveno-belih.

Baš je Kosta u 8. minutu posle udarca Benita postigao autogol.

- To je fudbal. Nismo imali sreće. Sa tri metara je šutno jako, Omri je odbranio, nažalost mene je pogodila lopta, nisam ni stigao da reagujem i sigurno da mi je mnogo krivo - rekao je Nedeljković.

Za kraj je upitan šta je Barak Bahar poručeo ekipi nakon poraza.

- Da moramo svi kolektivno da se podignemo, nema mesta tugovanju, već u nedelju nas očekuje utakmica u Kruševcu. Moramo da osvojimo tri boda i da se podignemo svi zajedno.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.