Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020, 23:45

Nisam imao tremu, za ovo se spremam ceo život!

"O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina", kaže Marko Lazetić

Jednom dečaku su se večeras ostvarili snovi. Dogodilo se ono o čemu je maštao od prvog trenutka kada je zaigrao fudbal, a to je da zaigra za prvi tim Crvene zvezde.

Marko Lazetić je to učinio sa 16 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i 10 meseci, pa će 29. novembar pamtiti celog života.

"Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san. O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina", rekao je Lazetić.

Mladi golgeter je mogao i do debitantskog pogotka, ali ga je u tome sprečio Damir Kahriman.

"Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada sam trebao da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi", zaključio je napadač visok 190 centimetara.

Crvena zvezda je meč završila sa sedmoricom bonus igrača.

"Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali", poručio je pomićnik Dejana Stankovića, Nenad Milijaš.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.