Ličnost dana na Marakani - Marko Lazetić ima reč!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 00:56

Ličnost dana na ''Marakani'' - Marko Lazetić ima reč!

Novi Zvezdin biser, od koga se mnogo očekuje u narednim godinama.

Šesnaestogodišnji Marko Lazetić jedan je od najtalentovanijih igrača u ovom trenutku koji se za veliku scenu spremaju u Zvezdinoj omladinskoj školi.

Ovaj 190 cm visoki napadač debitovao je večeras za prvi tim Crvene zvezde u duelu sa Radom (3:0), a na terenu je proveo petnaestak minuta.

Posle meča, Lazetić je izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje prve impresije u razgovoru za klupski sajt.

''Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san. O tome da zaigram za seniorski  tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina'', istakao je Lazetić.

Malo je nedostajalo da debi začini i prvim superligaškim golom, ali je u 89. minutu njegov udarac zaustavio iskusni Kahriman, uz pomoć stative.

''Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada sam trebao da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekipi'', zaključio je Lazetić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazetić: Ostvario sam dečački san

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020

Mladi fudbaler Marko Lazetić rekao je debijem u seniorskom timu ostvario dečački san...Lazetić, koji ima 16 godina i deset meseci, sinoć je debitovao za seniorski tim crveno-belih u pobedi protiv Rada (3:0)..."Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.