Nedović o Ivanovićevim rečima: Kada uđete u Top 8, sve je moguće

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 11:02

Nedović o Ivanovićevim rečima: Kada uđete u Top 8, sve je moguće

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović razgovrao je za grčki "SDNA", a neke od tema su bile aktuelna sezona u Evroligi i odnos sa Janisom Papapetruom.

Odmah na startu je upitan da objasni sezonu svog tima koji je završio na polovičnom učinku (17-17) i izvan Top 8.

"Nažalost, nismo ušli u plej-of. Mislim da smo zaslužili. Doživeli smo teške poraze u mečevima koje smo kontrolisali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali sada ništa ne možemo da promenimo. To je košarka. Imamo dva cilja ispred nas koja moramo da ispunimo. ABA liga je veoma važna, a imamo i srpski šampionat. Imamo čemu da se nadamo, da probamo i prenesemo dobru igru iz finiša Evrolige na ostatak sezone", rekao je Nedović.

Njegov trener Duško Ivanović je pred poslednji meč izjavio da bi Zvezda mogla i do titule da je ušla među osam najboljih,

"To je ono u šta on veruje i što je pokušao da prenese na nas. Kada uđete u Top 8 sve je moguće. Na jednu ste pobedu u gostima od Fajnal-fora ako sačuvate domaći teren, a onda tamo svašta može da se desi. Signurno ćemo se sećati ove sezone koja za nas nije uspešna. Cilj je bio Top 8 i nismo to ostvarili. Ali, kao što sam rekao, još smo u trci za dva trofeja", dodao je Nedovoć.

Grke je posebno interesovao njegov odnos sa Janisom Papapetruom sa kojim je delio svlačionicu u Atini. Njih dvojica su sada na suparničkim stranama.

"To je nešto neverovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, a i njega što ja igram za Zvezdu. Naravno, zbog naših rasporeda nismo imali priliku da se susrećemo koliko smo želeli. Stalno pričamo preko telefona i dopisujemo se. Drago mi je zbog njega što ide u Top 8. Nadam se da ću imati priliku da igram protiv njega u finalu ABA lige i pobedim ga", zaključio je Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

”KADA UĐETE U TOP 8 SVE JE MOGUĆE”: Nedović o odnosu sa Papapetruom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023

Komentarisao i Ivanovićeve reči....Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović razgovrao je za grčki "SDNA", a neke od tema su bile aktuelna sezona u Evroligi i odnos sa Janisom Papapetruom...Odmah na startu je upitan da objasni sezonu svog tima koji je završio na polovičnom učinku (17-17) i izvan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.