Ne ide Pešiću, ali onda je Rodman počeo da rešeta! Zvezda iz minusa u plus! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ide Pešiću, ali onda je ''Rodman'' počeo da rešeta! Zvezda iz ''minusa'' u ''plus''! (TVITOVI) (video)

Spartak poveo, Zvezda ekspresno preokrenula rezultat.

Posle prvih 45 minuta u Subotici, Zvezda vodi 2:1!

Crvena zvezda je od samog starta nametnula svoj ritam, odmah je počela da vrši pritisak i posle nepuna tri minuta igre uspela je da iznudi jedanaesterac.

Srnić je lepo proigrao Pešića u kaznenom prostoru, ovaj je umakao Tekijaškom koji ga obara s leđa i sudija Grujić bez dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazuje na belu tačku.

Pešić je odlučio da izvede najstrožu kaznu, ali nije bio precizan, lopta je zakačila prečku i završila iznad gola.

Ovaj promašaj nije bitnije promenio način igre i jednih i drugih. Zvezda je nastavila da napada, a domaći su pokušavali da se izbore za neku opasniju kontru.

U 14. minutu Milijaš je pripretio iz slobodnog udarca, a osam minuta kasnije još bolja prilika za crveno-bele, kada je Gobeljić sa desne strane centrirao za Srnića, ovaj je glavom šutirao u desni ugao, ali golman Ostojić je sjajno reagovao.

Desetak minuta kasnije nova velika prilika za Pešića, koji izlazi oči u oči sa protivničkom golmanom, doduše iskosa sa desne strane, ali Ostojić brani i ovaj udarac.

Sve bolji golman Spartaka osujetio je i još jedan odličan pokušaj Milijaša iz slobodnog udarca, a onda je Zvezda kažnjena za sve ove neiskorišćene prilike.

Igrao se 39. minut meča, Čečarić je prošao po desnoj strani, stigao do gol-aut linije, onda vratio na ivicu peterca za Đuričina koji rutinski šalje loptu u mrežu Borjana - 1:0.

Ipak, nije dugo trajala radost domaćih. Samo tri minuta kasnije, ''skraćeni korner'' sa desne strane sjajno je izveo Milijaš, pronašao je Rodića na drugoj stativi, a ovaj glavom prosledio u gol - 1:1.

I kada se očekivao kraj poluvremena, Rodić još jednom pogađa za preokret - 2:1 za Zvezdu!

---

Bravo Miki, bravo #Rodman™-e! E neka je on dao! Toliko je bio blizu ove sezone! #fkcz Ajmo gazi!!!!

— Žarko (@zarko_rcz) February 25, 2018
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.