Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno idu na stadion

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno idu na stadion

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se u centru Beograda, ispred hotela Moskva, odakle će zajedno krenuti put stadiona "Rajko Mitić" gde dva tima igraju utakmicu Lige šampiona.
U crveno-belim dresovima i "zajedničkim majicama" pristalice dve bratske navijačke grupe stvorili su sjajan ambijent uoči istorijskog, prvog zvaničnog duela srpskog i grčkog velikana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Pevaju se poznate navijačke pesme, pale baklje, skandira "Zvezda, Olimpijakos" i "Kosovo, Srbija", kao i ime ubijenog navijača Zvezde Marka Ivkovića.
Prethodno, navijačka grupa "Delije" objavila je saopštenje u kojem se pristalice kluba pozivaju da prijateljski dočekaju braću iz Pireja, ali da svesrdno navijaju za svoj tim.
Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATMOSFERA PRED UTAKMICU POLAKO SE ZAGREVA! Navijači Zvezde i Olimpijakosa KAO JEDNO - mašu zastavama i pevaju navijačke pesme! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2019

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se danas ispred hotela Moskva, odakle su zajedno krenuli put stadiona "Rajko Mitić" gde dva tima igraju utakmicu Lige šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Gužve na sve strane, stigao i trofej prvaka Evrope! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

Sa njim i naši zlatni momci...Odbojkaši Srbije stigli su na stadion "Rajko Mitić" gde će večeras posmatrati utakmicu Crvene zvezde i Olimpijakosa...Naši reporteri Pavle Knežević i Nikola Miloradović su na licu mesta, a prema njihovim rečima ispred stadiona je velika gužva na pola sata pre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.