Napoli se oglasio povodom Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli se oglasio povodom Zvezde!

Malo je čudno da oni pričaju o ovakvim stvarima, ali imaju računicu...

Italijanski mediji su veliku pažnju posvetili optužbama na račun Crvene zvezde kada je u pitanju meč sa Pari Sen Žermenom.

Majstori "biskota" kako u žargonu zovu nameštene utakmice, bave se kompletnom situacijom, tačnije dojavom koju je imala UEFA. Naime, na Apeninima smatraju da evropska kuća fudbala sigurno ima neki dokaz čim je vest došla u javnost i čim je istraga otvorena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Napoli koji nije uspeo da pobedu Zvezdu u Beogradu je itekako zainteresovan za razvoj situacije, jer bi u slučaju da se optužbe pokažu kao tačne, nastala jedna situacija koja im odgovara.





"Ovde PSŽ ne rizikuje ništa, a ako se dokaže da su Srbi nameštali da izgube utakmicu sa visokim rezultatom, onda će sigurno biti eliminisani iz takmičenja odmah, a zatim ih čeka dugogodišnja suspenzija", kaže Matija Grasani advokat Napolitanaca.

Pa, nije teško ni zaključiti šta očekuju, u ovom slučaju bi rezultat iz Beograda bio brisan odnosno računali bi se samo međusobni rezultati tri tima, Napolija, Liverpula i PSŽ.

Inače u Francuskoj i dalje odbijaju svaku povezanost PSŽ sa nameštanjem meča, a prenosi se i saopštenje Zvezde, kao i namera da srpski šampion tuži L'Ekip zbog nanete štete ugledu kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.