Zvezda ne čeka, sa Marakane već povukli novi potez povodom optužbi!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne čeka, sa "Marakane" već povukli novi potez povodom optužbi!

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se u subotu novim saopštenjem za javnost povodom jučerašnjih dešavanja.

Natpisi uglednog francuskog lista "L'Equipe" koje su u petak popodne i tokom večeri preneli svi poznati svetski mediji bacili su ozbiljnu ljagu na ugled aktuelnog šampiona Srbije.

Fudbalski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda doveden je u vezu sa navodnim nameštanjem utakmice sa Pari Sen Žermenom zbog čega je sa "Marakane" danas stiglo novo saopštenje.

"FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista 'L'equipe'.

FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba
", piše u saopštenju crveno-belih.

Pomenuti list preneo je priču u kojoj se navodi da je "doušnik" javio čelnicima UEFA da je pre utakmice PSŽ - Crvena zvezda jedan od čelnika beogradskog kluba želeo da uplati 5.000.000 evra na poraz crveno-belih sa pet golova razlike.

"Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno 'kredibilni doušnik', pokušao da ugrozi.

Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor
", dodaje se u saopštenju.

Aktuelni šampion Srbije najavio je mogućnost pokretanja tužbe protiv lista "L'Equipe".

"Bez obzira što i list 'L'Equipe' zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo
", navodi se u novom saopštenju FK Crvena zvezda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FKCZ: Manipulatori i doušnici da se privedu pravdi i odgovaraju

Izvor: B92, 13.Okt.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom slučaja u kojem je optužen za nelegalne radnje u meču protiv Pari Sen Žermena..."Crveno-beli" su ponovo negirali mogućnost da je neko od čelnika želeo da uplati pet miliona evra na poraz veći od pet golova razlike od Parižana..."FK...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.