FKCZ: Manipulatori i doušnici da se privedu pravdi i odgovaraju

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: Manipulatori i doušnici da se privedu pravdi i odgovaraju

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom slučaja u kojem je optužen za nelegalne radnje u meču protiv Pari Sen Žermena.

"Crveno-beli" su ponovo negirali mogućnost da je neko od čelnika želeo da uplati pet miliona evra na poraz veći od pet golova razlike od Parižana.

"FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip. FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba", počinje se u saopštenju.

Dodaje se da takozvani "kredibilni doušnik" mora da bude priveden pravdi.

"Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno ’kredibilni doušnik’, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list ’L’ekip’ zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista ’L’ekip’ zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda".

Za kraj, očekuju se i konkretne akcije.

"FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dodje do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo", zaključuje se u saopštenju Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda angažovala advokate zbog pisanja "L'Ekipa"

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018

"FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo", navodi se u novom saopštenju crveno-belih...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Vest koju je ugledni francuski list "L'Ekip" objavio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.