Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO IME: Neočekivani kandidat za predsednika Zvezde dovodi strane ulagače!

Crvenu zvezdu 11. oktobra očekuju predsednički izbori, a u narednih nekoliko dana mogla bi da dobije kandidata van svih očekivanja.

‘Novosti’ pišu da bi Dragan Džajić mogao da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde. I to na predlog legendi kluba, zaposlenih i dela navijača koji žele na čelu počasnog predsednika fudbalskog kluba.
Već je u toku akcija skupljanja potpisa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za njegovu kandidaturu i za samo jedan dan su već skupili preko 200 potpisa članova kluba.
Iako je pre par godina bio predsednik, a onda otišao uz tužne reči i osećaje zbog ‘svaljene krivice zbog nagomilanog duga od 52 miliona evra’, Dragan Džajić bi uz podršku koju ima mogao da bude jedan od glavnih kandidata za mesto prvog čoveka Fudbalskog kluba Crvena zvezda.
FOTO: STARSPORT Čak se prenosi da bi Džajić sa sobom u klub doveo renomirane Francuske i Švajcarske ulagače, koji bi finansijskim injekcijama pomogli da klub konačno stane na ‘stabilne noge’.
Naredni dani u Ljutice Bogdana, koji će svakako biti turbulentni, doneće odgovore na mnoga pitanja.
The post NOVO IME: Neočekivani kandidat za predsednika Zvezde dovodi strane ulagače! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić kandidat za predsjednika Zvezde?

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Okt.2015, 00:25

Dragan Džajić mogao bi do 6. oktobra da postane zvanični kandidat za novog predsjednika Crvene zvezde. I to na prijedlog legendi kluba, zaposlenih i dijela navijača koji žele na čelu počasnog predsjednika a za dan su već skupili preko 200 potpisa članova kluba koji imaju pravo glasa na izborima...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Zvezdina predsednička trka - Ulazi neočekivani kandidat!?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2015

Ostalo je još svega nekoliko dana do isteka roka za podnošenje kandidature za predsedničke izbore u fudbalskom klubu Crvena zvezda...Izbori koji će se održati 11. oktobra privlače veliku pažnju javnosti...Nezadovoljni situacijom u svom klubu, navijači su početkom sezone izvršili veliki pritisak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.