NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Bahar vraća velikog ljubimca Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:17

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Bahar vraća velikog ljubimca Delija

Nova epizoda u crveno-belom na pomolu.

Crvena zvezda će dočekati novu sezonu sa još jednim pojačanjem u poslednjoj liniji tima.

Novi-stari član crveno-belih postaće Miloš Degenek, piše Maxbet sport. Prvak Srbije je praktično postigao dogovor sa Kanzas sitijem oko obeštećenja, pošto Degeneku ističe ugovor na kraju kalendarske godine.

Srbin sa pasošem Australije neće iskoristiti klauzulu da produži ugovor na još dve godine pošto je zov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige šampiona jači, pa će se Degenek drugi put vratiti na “Marakanu”.

Ljubimca navijača Zvezde odlično poznaje novi trener Barak Bahar, koji planira da ga koristi prvenstveno na poziciji desnog beka.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA POMOLU ODLAZAK SA MARAKANE? Stigla milionska ponuda za igrača Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

U pitanju mladi reprezentativac...Fudbaleri Crvene zvezde uveliko se spremaju za grupnu fazu Lige šampiona, pod komandom novog trenera Baraka Bahara radi se punom parom, dovode se igrači, ali u Ljutice Bogdana razmišljaju i o izlaznim transferima...Prema pisanju Sport klub-a  na "Marakanu" je stigla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.