NA POMOLU ODLAZAK SA MARAKANE? Stigla milionska ponuda za igrača Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:36

NA POMOLU ODLAZAK SA MARAKANE? Stigla milionska ponuda za igrača Zvezde

U pitanju mladi reprezentativac.

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko se spremaju za grupnu fazu Lige šampiona, pod komandom novog trenera Baraka Bahara radi se punom parom, dovode se igrači, ali u Ljutice Bogdana razmišljaju i o izlaznim transferima.

Prema pisanju Sport klub-a  na "Marakanu" je stigla milionska ponuda za mladog reprezentativca Stefana Lekovića.

Ovaj momak je rođen 2004. godine i igra na poziciji štopera. Čitavu karijeru je gradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Crvenoj zvezdi, čije je mlađe kategorije prošao.

Prethodne polusezone je nastupao za Grafičar. Za crveno-bele je odigrao 13 mečeva i postigao jedan gol.

Leković je na specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarket procenjen na milion evra, ali nema dileme da ga se Crvena zvezda ne bi odrekla za te pare.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barnli dovodi PSŽ-ovo dete

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 07:30

Povratnik u Premijer ligu Barnli pojačava se mladim igračem Borusije Dortmund Sumalijom Kulibalijem, javlja Fabricio Romano.. Radi se pre svega o pozajmici sa klauzulom obavezne otkupnine, ukupan iznos će biti 15 miliona evra. Kako će se ta svota rasporediti pred pozajmicu i kupovinu, tek treba...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.