NEĆE DA BRANI ZA SRBIJU Golman Salcburga, narednog protivnika Zvezde u LŠ kategoričan: Imam samo austrijski pasoš i neka tako ostane i u budućnosti!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE DA BRANI ZA SRBIJU Golman Salcburga, narednog protivnika Zvezde u LŠ kategoričan: Imam samo austrijski pasoš i neka tako ostane i u budućnosti!

Golman austrijskog prvoligaša Red Bul Salcburg, idućeg protivnika Crvene Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Cican Stanković, koji je od leta postao prvi golman ovog tima, ukazuje da su ga mnogi bili otpisali, te ističe da želi da bude prvi golman austrijske, a ne srpske reprezentacije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zvezdu ispred Salcburgovog gola čeka otpisani Srbin

Izvor: B92, 17.Avg.2018

Golman austrijskog Red Bul Salcburga Cican Stanković ukazuje da su ga mnogi bili otpisali, te ističe da želi da bude prvi golman Austrije, a ne Srbije...Salcburg će u narednih desetak dana igrati dvomeč sa Crvenom zvezdom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope..."Mnogi su me poslednje dve godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.