NAJZAD - ZVEZDA POSTAVILA PRIMARNU METU: Potpisuje nestvarno visoki GOROSTAS - pozicija centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 22:10

NAJZAD - ZVEZDA POSTAVILA PRIMARNU METU: Potpisuje nestvarno visoki GOROSTAS - pozicija centar

Da li je ovo pravo rešenje?

Grčki centar Jorgos Papajanis je jedna od primarnih meta Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Centarska linija trenutno nije baš impresivna kod crveno-belih. Otišao je Hasan Martin, Ben Bentil takođe, a krajnje je neizvestan i ostanak Filipa Petruševa koji će se oprobati u Letnjoj ligi.

Luka Mitrović je bezbedan na još dve godine, uz još jednu opcionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok nije poznato šta će biti sa Ognjenom Kuzmićem i Miroslavom Raduljicom. Gotovo sigurno ni Kuzmić, a naročito Raduljica neće nositi dres Zvezde u sezoni pred nama.

@kkcrvenazvezda has put Jorgos Papajanis as an option for the team's starting center position, and negotiations between both sides are expected to begin soon. #kkcz#Euroleauge #paobc #sources

— Hoops Insider (@NewSwishReport) July 3, 2023

Zbog svega toga na Malom Kalemegdanu su naciljali centra kao prvo pojačanje, a prvi pik im je 26-godišnji igrač Panatinaikosa.

Visoki centar (221 cm) nikako da pruži partije koje se od njega očekuju i čini se da je voljan da svoju karijeru trgne promenom sredine, bez obzira što se najavljuje da će PAO sa novim trenerom Atamanom napasti sam vrh Evrope.

On je protekle sezone u proseku postizao 8,5 poen uz 5,8 skokova i 1,2 blokadu na meču u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.