Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI U SEPTEMBRU: Zvezdin vezista dobio nagradu od Superlige, zasluženo!

Stručni žiri je glasovima odabrao najboljeg fudbalera za mesec koji je iza nas.

Nagrada je pripala fudbaleru Crvene zvezde koji je svojim igrama zasluženo došao do ovog laskavog priznanja.
Najviše glasova, čak 66, dobio je Mičel Donald. Đorđe Ivanović iz Spartaka je dobio 41, a Andrija Luković iz Voždovca 30. Kapiten Zvezde je golovima predvodio svoju ekipu do pobeda protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Voždovca i Vojvodine.
Holanđanin je jedan od glavnih šrafova u mozaiku trenera Vladana Milojevića. Drugo mesto je pripalo Đorđu Ivanoviću, a „desetka“ Spartaka je svojim učinkom zaslužna za visok plasman na tabeli ekipe, koju predvodi sa klupe Aleksandar Veselinović.
Bronzani je Andrija Luković, koji je posle Zvezde došao na pozajmicu u Voždovac, što se pokazalo kao pun pogodak i bivši vezista potvrđuje potencijal zbog kojeg je pre nekoliko godina iz Rada prešao u PSV Ajndhoven.
The post NAJBOLJI U SEPTEMBRU: Zvezdin vezista dobio nagradu od Superlige, zasluženo! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.