NA DODELI PEHARA: Njemu su svi ZVIŽDALI, a evo ko je dobio najveće OVACIJE na Marakani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DODELI PEHARA: Njemu su svi ZVIŽDALI, a evo ko je dobio najveće OVACIJE na Marakani (VIDEO)

Promocija šampiona na stadionu "Rajko Mitić"

Na šampionskoj proslav Crvene zvezde desilo se nešto pomalo neočikvano. Navijači crveno-belih izviždali su Luku Adžića dok je prolazio kroz počasni špalir.

Mladi fudbaler navodno ne želi da ostane na Marakani što se navijačima nikako ne dopada. Luka je dok su zvižduci odjekivali tribinama, ljubio grb na crveno-belom dresu čime je želeo da pokaže koliko voli klub u kome je ponikao.

Osim Adžića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi igrači dobili su veliki aplauz, koji se ipak ne može metiri sa ovacijama treneru Vladanu Milojeviću koga navijači smtraju najzaslužnijim što je šampionski prehar ponovo u vitrinama Crvene zvezda.

Ceremonija dodele pehara počela je sat pre početka meča sa Voždpvcem, a vodeći ljudi najtrofejnijeg srpskog kluba nastavili i ovoga puta štampali su majice na kojima piše da je ovo 29. titula Crvene zvezde, iako Fudbalski savez Srbije još uvek nije doneo odluku povodom zahteva da se trofej iz 1946. godine, kada se prvenstvo igralo po republikama, pripiše njima.

Osim na stadionu, Zvezda će titulu slaviti i na ulicama Beograda, po završetku utakmice igrači i stručni štab će u autobusu predvoditi povorku do Hrama Svetog Save.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sever krcat, šampioni izlaze na teren, a da li je Luka Adžić ovo zaslužio? (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018

Da li je moralo ovako?..Na ''Marakani'' je u toku proslava šampionske titule, nešto više od pola sata pred početak meča sa Voždovcem igrači Crvene zvezde su kroz špalir počeli da izlaze na teren...Tribine su odlično popunjene, pogotovo severna, ali ono što je donekle pokvarilo atmosferu jesu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.