Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 12:39

Mrkela: Ciljevi su titula i grupna faza evropskog takmičenja

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela istakao je da ekipa sa mnogo entuzijazma kreće sa pripremama za novu sezonu u kojoj su ciljevi jasni.
"Crvena zvezda je klub koji ima najviše zahteve. Prvenstveno je cilj titula prvaka Srbije, potom želimo da se dobro predstavimo u Evropi i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Naravno imamo ambicije i u kupu, tako da od ovih priprema očekujem da odradimo sve ono što je trener Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zamislio i da sve to prikažemo u prvenstvu", rekao je Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde dodao je da je zadovoljan dosadašnjim poslom urađenim u prelaznom roku.
"Pre svega sam zadovoljan sa igračkim kadrom koji već imamo. Ti fudbaleri su nam doneli titulu prvaka, kao i Ligu šampiona. Svakakao da smo sa Spiridonovićem i Kataijem jači i da se sada završi prelazni rok, bio bih zadovoljan. Međutim, period za transfere je dugačak, duži nego inače, završiće se početkom oktobra", dodao je Mrkela.
"Što se tiče odlazaka, ali i dolazaka, biće sve usporenije nego što smo navikli ranijih godina zbog cele ove situacije. Pratićemo sve i reagovaćemo u skladu sa tim", zaključio je nekadašnji Zvezdin fudbaler.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.