Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 16:42

Šćepanović zadovoljan grupom Evrokupa: Nemamo mnogo komplikovanih putovanja

Crno-beli će u prvoj fazi takmičenja igrati protiv Uniksa iz Kazanja, Huventuda, Venecije, Behčešehira i Burža

Partizan će igrati u grupi A Evrokupa u sezoni 2020/21. Na današnjem žrebu koji je održan u Barseloni, crno-beli su saznali rivale sa kojima će odmeriti snage u prvoj fazi takmičenja.

Protivnici Partizana biće Uniks iz Kazanja, tim protiv kojeg je Parni valjak trebao da igra u četvrtfinalu prošlosezonskog izdanja Evrokupa koje je prekinuto zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pandemije virusa Kovid 19, zatim Huventud iz Badalone, Umana Rejer Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž.

Nakon današnjeg žreba, trener crno-belih, Vlado Šćepanović je kratko prokomentarisao grupu u kojoj će nastupati njegov tim.

"U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone. Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naša ambicija je da se plasiramo dalje", istakao je Šćepanović.

PARTIZANOV RASPORED:

1. kolo (30. septembar): Huventud – Partizan

2. kolo (7. oktobar): Partizan – Venecija

3. kolo (14. oktobar): Uniks – Partizan

4. kolo (21. oktobar): Bahačešir – Partizan

5. kolo (28. oktobar): Partizan – Burž

6. kolo (4. novembar): Partizan – Huventud

7. kolo (11. novembar): Venecija – Partizan

8. kolo (18. novembar): Partizan – Uniks

9. kolo (9. decembar): Partizan – Bahačešir

10. kolo (16. decembar): Burž - Partizan

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.