Miško potvrdio novi transfer, povratak na Jadran bivšeg košarkaša Zvezde i Mege! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miško potvrdio novi transfer, povratak na ''Jadran'' bivšeg košarkaša Zvezde i Mege! (foto)

Veliko pojačanje za učesnika Evrokupa pred sam početak nove sezone.

Ekipa Mornara iz Bara, koja je prošle sezone bila najprijatnije iznenađenje u ABA ligi, a potom osvojila i titulu prvaka Crne Gore, i u narednoj sezoni će imati respektabilan sastav.

Njihov tim je danas dodatno pojačan angažovanjem bivšeg plejmejkera Crvene zvezde mts i Mege, Nikole Rebića, a transfer je na svom Tviter nalogu potvrdio menadžer Miško Ražnatović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Podsetimo, Rebić je zimus otišao iz Mege  španski Bilbao, gde je do kraja sezone odigrao deset utakmica uz skroman učinak od 1.8 poena i 0.5 asistencija.

S obzirom da je Bilbao ispao iz ACB lige, bio je i očekivan Rebićev rastanak sa Baskijcima, pa ćemo 23-godišnjeg košarkaša u novoj sezoni ponovo gledati na ''Jadranu'', ovoga puta u dresu Mornara.

Foto: Mega Bemax/Dragana Stjepanović

-

Nikola Rebic, pg, is the new player of Euro cup team, Mornar Bar! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) September 18, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.