Mirka Vasiljević: Troje dece sam rodila uz himnu Crvene zvezde

Izvor: Story, 23.Mar.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević: Troje dece sam rodila uz himnu Crvene zvezde

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner, fudbaler Vujadin Savić dele ljubav prema Crvenoj zvezda, pa su podelili i jednu anegdotu vezanu upravo za to.

Foto: Vladimir Šporčić

Kao i Vujadin, sin legendarnog fudbalera Dušana Savića, Mirka je odrasla u porodici koja je vezana za Crvenu zvezdu i, kako kaže, da je drugačije bilo, ne bi ni uspeli.

 - Bilo ko da spomene drugi klub, Vujadin dobije svojih pet minuta da objasni zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Crvena zvezda treba da bude omiljeni. Deca su nam rođena uz himnu Crvene zvezde. U nekim momentima za nekoga preteruje, ali to mu je bila želja, a mi jedno drugo poštujemo. Želeo je da prvi zvuk njima bude himna, a hoće li biti zaluđeni kao on, to ćemo videti - govori Mirka.

Izvor: Avaz.ba

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.