Milojevićeve brojke - Može li Deki bolje od ovoga?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojevićeve brojke - Može li Deki bolje od ovoga?

Vreme je da se podvuče crta, šta kažu brojke?

Posle dve i po godine na klupi Crvene zvezde, Vladan Milojević je danas odlučio da meto šefa struke prepusti nekom drugom, a to će biti Dejan Stanković.

Posle oproštajne Milojevićeve pres konferencije, Zvezda je na svom sajtu objavila i statističke podatke koji upotpunjuju utisak posle dve titule prvaka države, dva plasmana u Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona, jedan plasman u Ligu Evrope i jedan plasman u ''evropsko proleće'' u Ligi Evrope.

''Za 897 dana je na 149 utakmica ostvario 107 pobeda, 24 remija i 18 poraza, što je 71.8% uspešnosti. Trijumfalno je debitovao kada je savladana Florijana (3:0), a pobedom je i završio svoju misiju u Crvenoj zvezdi, jer je savladao Čukarički (3:1).

Fantastična je i gol razlika. Na 149 utakmica postignuto je 328, a primljeno 127 pogodaka, što je 2,2 data gola po utakmici, a samo 0.85 primljeniih.

Milojević je ujedno i rekorder na Zvezdinoj listi trenera koji su predvodili naš klub u evropskim mečevima, s obzirom da je 44 puta sedeo na klupi našeg tima u međunarodnim okršajima.

Ostaće Vladan Milojević večno upisan kao jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Crvene zvezde''
, poručuju sa ''Marakane''.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.