Dejan Stanković na korak od Zvezdine klupe

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković na korak od Zvezdine klupe

Legendarni fudbaler naše reprezentacije i nekadašnji igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera Dejan Stanković mogao bi da nasledi Vladana Milojevića na mestu trenera Crvene zvezde.
Trener Vladan Milojević nakon pobede nad Čukaričkim od 3:1 je nagovestio da bi taj meč >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mogao da mu bude poslednji.

Tektonski poremećaj mogao bi da se dogodi na stadionu "Rajko Mitić", pošto bi, prema nezvaničnim informacijama, Vladana Milojevića na klupi Zvezde mogao da nasledi Dejan Stanković.
Legendarni fudbaler bi tako trenersku karijeru započeo u svom matičnom klubu, a prethodno je bio asistent u Udinezeu i Interu u sezonama 2014/15 i 2015/16.
Stanković je za Crvenu zvezdu igrao je od 1995. do 1998. godine, nakon čega prelazi u Lacio, a potom Inter gde završava karijeru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević odlazi – Stanković preuzima Zvezdu!

Izvor: B92, 19.Dec.2019

Dejan Stanković, legendarni srpski fudbaler, preuzeće kormilo Crveno zvezde od Vladana Milojevića.

Nastavak na B92...

Dekijev ugovor, ovo je bitan detalj!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019

Dejan Stanković će postati novi trener Crvene zvezde...Kormilo Crvene zvezde preuzeo je Dejan Stanković, a uskoro se očekuje i promocija ovog trenera nakon odlaska Vladana Milojevića...Koliko će se Deki zadržati?..Dejan Stanković je prema informacijama "Monda" potpisao ugovor na dve i po godine,...

Nastavak na Sportske.net...

Stanković definitivno Milojevićev naslednik, promocija u petak

Izvor: RTS, 19.Dec.2019

Novi trener Crvene zvezde biće Dejan Stanković, potvrdio je klub, a promocija će se održati u petak od 13 sati na stadionu "Rajko Mitić". . Crena zvezda je održala konferenciju za novinare na kojoj je saopšteno da Vladan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.