Milojević o optužbama: Zašto bismo imali problem?

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o optužbama: Zašto bismo imali problem?

"Atmosfera na treninzima je fenomenalna, ne dotiču nas te priče", tvrdi trener crveno-belih povodom sumnji o nameštanju meča PSŽ - Crvena zvezda u Ligi šampiona

Foto: MN Press

Afera koju je plasirao francuski "L'Ekip" o navodnom pokušaju jednog čelnika Crvene zvezde da se za 5.000.000 evra kladi na poraz crveno-belih od Pari sen Žermena tačno pet golova razlike (a bilo je 1:6) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dalje je jedna od glavnih tema u evropskom fudbalu.

Klubovi su demantovali optužbe, Zvezda najavila da razmatra tužbe, a posle mnogih koji su se oglasili na ovu temu, red je došao i na Vladana Milojevića.

Trener crveno-belih upitan je za komentar na konferenciji za medije pred gostovanje u Vranju, u šesnaestini finala Kupa Srbije, ali nije želeo da posvećuje pažnju tome.

"Ne utiču te priče uopšte na ekipu, jer nas te teme ne dotiču i ne obaziremo se na njih", kratko je poručio.

Na pitanje o atmosferi na treninzima, prvo je uzvratio pitanjem: "Je l' to aludirate na ova pisanja?", a zatim dodao:

"Igrači se ponašaju sasvim normalno, ne vidim zašto bismo mi imali bilo kakav problem", istakao je strateg crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.