Milojević: Ne dotiču nas priče o nameštanju rezultata

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne dotiču nas priče o nameštanju rezultata

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da njegovu ekipu ne dotiču priče o nameštanju utakmice sa Pari Sen Žermenom (PSŽ) u Ligi šampiona i da igrači fenomenalno rade na treninzima.

"Ne želim da komentarišem pisanje medija, ali mogu reći da ekipu to ne dotiče. Klub se oglasio saopštenjima a mi se uopšte ne obaziremo na sve to", rekao je Milojević na konferenciji za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << novinare.

On nije želeo da odgovara na pitanja medija vezana za aferu o navodnom nameštanju utakmice sa PSŽ u Ligi šampiona, koja je nastala posle pisanja francuskog lista Ekip da je jedan visoki funkcioner Zvezde uplatio u kladionici pet miliona evra na poraz svoje ekipe od pet golova razlike.

Meč je završen pobedom PSŽ od 6:1.

Upitan kakvo je psihičko stanje u ekipi, Milojević je rekao da je sve u redu.

"Fenomenalno radimo na treninzima. Ne znam zašto mislite da imamo bilo kakvih problema. Igrači se ponašaju normalno", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević očekivano o optužbama iz Francuske

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018

Pitali su novinari trenera i o tome kako se ekipa čuva od navoda....Od kada se u petak u francuskom "Ekipu" pojavila informacija da je pokrenuta istraga o eventualnom nameštanju u utakmici Pari Sen Žermen-Crvena zvezda, to je glavna tema u Srbiji...Zvezda se oglašavala saopštenjima, a danas se pred...

Nastavak na Sportske.net...

Milojević u dve rečenice o PSŽ-u: Apsolutno nas ne dotiču priče

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2018

Konferencija za novinare uoči utakmice protiv Dinama iz Vranja bila je svojevrsno iščekivanje odgovora na ključno pitanje: Kako se Vladan Milojević i ekipa Crvene zvezde osećaju posle optužbi da je klub pustio Pari Sen Žermen da pobedi s pet golova razlike u Ligi šampiona? Vladan Milojević...

Nastavak na MozzartSport.com...

TRENER CRVENE ZVEZDE O PISANJU LEKIPA: Milojević otkriva kako je priča o navodnom nameštanju utakmice uticala na ekipu!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da njegovu ekipu ne dotiču priče o nameštanju utakmice sa Pari Sen Žermenom (PSŽ) u Ligi šampiona i da igrači fenomenalno rade na treninzima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.