Milojević o Zvezdinoj deci: Drago mi je zbog njihovog odnosa prema dresu

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o Zvezdinoj deci: "Drago mi je zbog njihovog odnosa prema dresu"

Vladan Milojević je bio veoma zadovoljan nakon utakmice.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, istakao je da je veoma zadovoljan odnosom prema dresu fudbalera koji su danas igrali meč protiv Radničkog iz Niša.

Crvena zvezda je slavila sa 0:4, a u timu nije bilo Boaćija, Donalda, Srnića, Le Taleka...

"Zadovoljan sam, pokušali smo da napravimo rotaciju, imali smo problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa par igrača koji su se žalili na povrede. Ovo su sve igrači na koje mogu da računam, kao što sam napominjao i pre.

Drago mi je za Luku Ilića, Adžića, Račića, sve su to igrači ponikli u našoj školi i drago mi je zbog njihovog odnosa prema dresu.

Čestitam i igračima Radničkog, a mi idemo na zaslužen odmor koji nam je potreban"
, rekao je Vladan Milojević za TV Arena sport.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Deca su pokazala da zaslužuju Zvezdin dres

Izvor: Kurir, 05.Nov.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je izuzetno zadovoljan igrom svog tima u utakmici protiv Radničkog i dodao da je predstojeća pauza u prvenstvu potrebna timu.

Nastavak na Kurir...

Milojević posle Niša: I na ove igrače računam!

Izvor: Mondo, 05.Nov.2017

Trener Crvene zvezde posle ubedljive pobede protiv Radničkog istakao da su i igrači koji se bore za mesto u prvoj postavi pokazali da na njih može ozbiljno da računa...Foto: MN Press..Fudbaleri Crvene zvezde i u 16. kolu nastavili su sa sjajnim partijama u Superligi Srbije. Radnički je u Nišu "pregažen"...

Nastavak na Mondo...

Milojević: Tako se odnosi prema grbu

Izvor: RTS, 05.Nov.2017

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je nakon pobede nad Radničkim od 4:0 da je ponosan na svoje izabranike koji su uprkos emotivnoj i fizičkoj ispražnjenosti pokazali karakter. . Milojević je zadovoljan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.