Milojević: Uvek je lepo videti ispunjene tribine; Nađ: Moramo početi da pobeđujemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 16:21

Milojević: Uvek je lepo videti ispunjene tribine; Nađ: Moramo početi da pobeđujemo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Mladosti i pozvao je navijače "crveno-belih" da dođu u velikom broju na duel sa timom iz Lučana.
Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra od 18.30 časova u Lučanima ekipi Mladosti u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.
"Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Čukaričkog pred derbi kola: Novosađani su nam veliki prijatelji, a Vojvodina tim u najboljoj formi u Srbiji

Izvor: Sportal.rs, 07.Maj.2024

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Čukarički (sreda, 18.00) u utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije, a pred meč na Karađorđu je svoju izjavu dao i Goran Stanić, trener beogradskog tima.

Nastavak na Sportal.rs...

NAĐ ZAROTIRAO TIM: Iznenađenje u napadu - Baždar na klupi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2024, 15:23

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Napretka u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.