Milojević: Odgovornost je moja, da se izvuku pouke

Izvor: N1 televizija, 21.Feb.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Odgovornost je moja, da se izvuku pouke

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije nezadovoljan kako se njegov tim predstavio u Ligi Evrope ove sezone.

Crveno-beli su poraženi u Moskvi 1:0 i tim porazom su završili takmičenje u 1/16 finala Lige Evrope.

"Igrače volim kao svoju decu i šta god uradili, oni su za mene najbolji. Bilo je mnogo emocija, svi smo želeli da prođemo, ali to je fudbal. Izvlačili smo do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pouke, i sad ćemo. Ovo su utakmice u kojima i jedna greška može skupo da vas košta. Velika je razlika između srpskog prvenstva i Lige Evropa. Iskustvo se stiče igranjem utakmicama i to treba da nam bude zalog za postizanje još većih rezultata", rekao je Milojević posle meča.

Poraz od Moskovljana je teško pao igračima, najviše Aleksandru Pešiću, koji je uplakan napustio teren.

"To je fudbal i niko ne zamera Pešiću. Uvek ću da budem taj da preuzmem odgovornost jer je ona moja. Kada vidite emocije, znate da im je stalo, kao i svima nama, ali to je sport. Treba biti veliki i u porazu. Glavu gore i okrenuti se narednim utakmicama, novim ciljevima i iz ovoga izvući pouku. Pozitivno je to što smo imali veliku želju da prođemo dalje, da damo sve od sebe. Tako smo se i pokazali".

Moskovljani su slavili golom Alana Džagoeva u finišu poluvremena, a njemu je prethodilo igranje rukom Marija Fernandesa.

"Sudija je tako odlučio i to tako treba prihvatiti. To je sada najmanje važno, to su sitnice, da li su se dešavale greške. Fudbal je igra, tako interesantan i lep i zato jeste kralj svih sportova. Neki put možda i na našu štetu, neki put na štetu protivnika. Ne bih baš da ulazim u sve to".

Bez obzira na završetak takmičenja u Evropi u prvoj rundi nokaut faze, Milojević nije nezadovoljan.

"Igrali smo dosta dobro u Evropi ove godine. Stvarno sam ponosan na igrače i uopšte na Zvezdu jer smo se vratili posle toliko godina. Zvezda je jedan od najvećih klubova u Evropi. Ovo je samo iskorak da se vratimo među evropske velikane i iskreno se nadam da je ovo samo početak vraćanja Crvene zvezde na pravi put", zaključio je on.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.