Milojević: Ne želim da pričam o prelaznom roku, hoćemo godinu da završimo onako kako smo je počeli

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne želim da pričam o prelaznom roku, hoćemo godinu da završimo onako kako smo je počeli

Milojević: Pavkov ima problem sa ligamentom i neće igrati protiv Čukaričkog. Posle tog meča ćemo sesti mi iz sportskog sektora i videti šta nam je činiti Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se nada da će njegovi fudbaleri polusezonu završiti onako kako su počela i da veruje da će pružiti maksimum protiv Čukaričkog bez obzira na vremenske uslove u Beogradu.- Spremićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu kako smo i počeli. Čuli smo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošim teškim terenima. Obe ekipe žele da igraju fudbal, ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.PROČITAJTE JOŠ: Borjan najuspešniji golman grupne faze LŠ Zvezda će u subotu gostovati Čukaričkom u 21. kolu Super lige Srbije, kojim će se završiti prvi deo sezone.Milojević je kazao da očekuje izuzetno tešku utakmicu.- Čukarički je ekipa koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva. Nisu mnogo menjali sastav, a Simo Krunić jako dobro radi posao, što se vidi i po mestu na tabeli - kazao je Milojević.Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Milana Pavkova.- Pavkov ima problem sa ligamentom, nadam se da nije ozbiljnije. Ima otok i sigurno neće igrati. Ima još nekiliko igrača koji su se žalili na povredu, čekamo da prođe dan-dva i da sagledamo situaciju, imamo nekoliko njih i rovitih, pa ćemo vidite tačnu situaciju posle treninga - dodao je trener Zvezde.PROČITAJTE JOŠ: Zvezdina zarada preko 47 miliona evra Milojević je naveo da će utiske o dosadašnjem delu sezone, u kojoj je Zvezda između ostalog igrala grupnu fazu Lige šampiona, sumirati od naredne nedelje.Istakao je da je presrećan jer je svaki igrač tokom sezone pružio maksimum i uspevao da nadoknadi izostanak drugog.PROČITAJTE JOŠ: VIDIMO SE I DOGODINE: Zvezde se na dostojanstven način oprostili od Lige šampiona Nije želeo da govori o prelaznom roku.- Ne želim da pričam o prelaznom roku u toku takmičenja. Najbitniji je duel sa Čukaričkim i razmišljam samo o njemu. Sešćemo posle toga mi iz sportskog sektora i videti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka svakodnevno komuniciramo, to je živa stvar, treba mnogo stvari da se dogodi. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas toga nema jer se spremamo za prolećnu deo - rekao je Milojević.Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde igraće se u subotu od 15.00 na Banovom brdu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milojević: Nećemo o prelaznom roku

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da Milan Pavkov ima problem sa ligamentom kolena, te da zbog toga neće igrati protiv Čukaričkog...U poslednjoj utakmici ove kalendarske godine crveno-beli će gostovati na Banovom brdu...- Čeka nas poslednja, izuzetno teška utakmica u ovom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.