Milojević: Nećemo o prelaznom roku

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nećemo o prelaznom roku

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da Milan Pavkov ima problem sa ligamentom kolena, te da zbog toga neće igrati protiv Čukaričkog.

U poslednjoj utakmici ove kalendarske godine crveno-beli će gostovati na Banovom brdu.

- Čeka nas poslednja, izuzetno teška utakmica u ovom delu sezone i u ovoj godini. Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verujemo da ćemo pružiti maksimum, te  nadam se završiti godinu trijumfalno - rekao je Milojević.

- Pavkov ima problem sa ligamentom, nadamo se da nije ozbiljnije povređen. Neće igrati. Postoji još nekoliko igrača koji su se žalili na povredu. Videćemo kakva će biti situacija. Čuli smo da će biti loše vreme, a niko ne voli da igra po lošim terenima.

Trener srpskog prvaka nije želeo da komentariše učinak ekipe u prvom delu sezone, uljučujući i rezultate u Ligi šampiona.

- O svemu ćemo razgovarati posle ponedeljka. Pokušavali smo i sa rotacijama zbog povreda i zamora. I kada smo mogli da predahnemo, brojni reprezentativci su odlazili da igraju za svoje zemlje. Postoji žal što nisam mogao nijednom na sve da računam, kao trener bih voleo da uvek mogu da računam na sve.

Nisu novinari propustili priliku da Milojevića upitaju i za zimski prelazni rok.

- U toku takmičenja, ne želim da pričam o prelaznom roku. Sada mi je u glavi samo Čukarički. Posle toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i videti šta nam je činiti. Prelazni rok je živa stvar, svakodnevno moramo da komuniciramo. Igrači mogu da odu na odmor, ali mi ne - zaključio je prvi strateg crveno-belih.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde na programu je u subotu od 15 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.