Milojević: Bez kurtoazije, neće nam biti lako sa Radom

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Bez kurtoazije, neće nam biti lako sa Radom

Pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije, trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je predstojeći duel sa Radom trenutno prioritet iako nakon nje sledi duel Lige Evrope protiv BATE Borisova.

Vladan Milojević je iskoristio priliku da na konferenciji za medije pozove navijače da dođu u što većem broju na duel sa Radom i uveličaju svečanost otkrivanja spomenika legendi kluba Rajku Mitiću.

"Protiv Borca smo u sredu započeli ciklus od devet >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utakmica do kraja prvog dela sezone, igraćemo na tri dana. Kup smo uspešno preskočili, a sada sledi Rad koji je pokazao zavidan nivo. Oslonjeni su na svoju omladinsku školu, stvorili su mnogo igrača u evropskim razmerama, plus iskusni igrači povratnici i trener Slađan Nikolić. Bez kurtoazije, neće nam biti lako, a na nama je da budemo skoncentrisani", rekao je Milojević i uz to dodao da su svi igrači zdravi i da su se treninzima priključili reprezentativci Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić.

Vladan Milojević je pohvalio i omladince Crvene zvezde koji su slavili u derbiju protiv Partizana (4:1).

"Joveljić je aktuelan jer je golgeter, ali nije samo on zaslužan za tu pobedu već svi, omladinska škola radi dobro, imamo dosta igrača, ne treba da se plašimo za budućnost. U svakom slučaju ima i vremena za debi, nije suština da debituje samo da bi upisao debi. I on i još igrača treba samo da nastave tako", rekao je Milojević.

Milojević je, kao i na svakoj konferenciji do sada, naglasio da je najvažniji meč naredni meč i da crveno - beli razmišljaju samo o duelu sa Radom.

"Ništa manje nije vredna sutrašnja utakmica sa Radom od naredne u Ligi Evrope. Rad nam je sad najbitniji. Ima vremena za BATE, ali u fudbalu je uvek naredni meč najvažniji, jedino osim ako je neko finale na kraju sezone. Rad je najvažniji, svako drugačije mišljenje nije dobro", naglasio je Milojević.

Crvena zvezda i Rad svoj meč igraju u subotu od 16 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.