Mega pobedila Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 15:07

Mega pobedila Zvezdu

Partizan se bori za treće mesto.

Mladi košarkaši Mege osvojili su peto mesto na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige ANGT "Marko Ivković", pošto su danas u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 88:78.

Najefikasniji u ekipi Mege bio je Abdraman Sibi sa 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, dok je Ognjen Nikolić dodao 18 poena. U poraženoj ekipi istakao se Andrej Kostić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 22 poena.

Sedmo mesto osvojio je Hapoel Jehuda Tel Aviv, koji je ranije danas pobedio Makabi iz Tel Aviva 74:73.

Za treće mesto igraće Partizan i NGT tim Beograd, dok će se u finalu sastati Olimpija iz Milana i Barselona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega savladala Zvezdu za peto mesto juniorskog turnira Evrolige

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Mladi košarkaši Mege osvojili su peto mesto na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige...Savladai su Crvenu zvezdu rezultatom 88:78...Najefikasniji u ekipi Mege bio je Abdraman Sibi sa 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, dok je Ognjen Nikolić dodao 18 poena...U poraženoj ekipi crven-belih...

Nastavak na B92...

PARTIZAN TREĆI U EVROPI: Crno-beli ne moraju da brinu o budućnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Savo i Aleksa predvodili beogradski tim....Košarkaši Partizana osvojili su treće mesto na ANGT kvalifikacionom juniorskom turniru Evrolige...Oni su danas u beogradskom ''Pioniru'' savladali ekipu ANGT Beograd sa 81:72, pa sada ostaje da još vidimo ko će osvojiti ovaj turnir i plasirati se na završni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.