Izvor: RTS, 18.Feb.2022, 00:00

Mega je drugi polufinalista Kupa Koraća

Košarkaši Mege deklasirali su ekipu Zlatibora - 84:57 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Za plasman u finale, Mega će igrati protiv Crvene zvezde u subotu.
Ekipa Zlatibora je povela na startu meča i pružila jak otpor u prvoj četvrtini, ali je Mega u nastavku dodala gas i dominantno došla do polufinala.

Simanić je bio najraspoloženiji u ekipi Mege sa 15 poena, Kočović je dodao 11, a Jović deset.
U poraženom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timu, Kutlešić je odigrao sjajan meč i postigao 17 poena, a Đuran je dodao deset.
U prvom četvrtfinalnom meču Crvena zvezda je savladala Radnički.
U polufinalu će ukrstiti koplja Mega i Zvezda, a taj meč se igra u subotu. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Počeo Kup Koraća: Zvezda lagano do polufinala, Mega overila Zlatiborce

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Feb.2022

Niš je narednih dana domaćin Kupa Radivoj Korać, a već tradicionalno Nišlije ugošćuju najbolje domaće košarkaške ekipe...Kup su otvorile ekipe Crvene Zvezde i Radničkog iz Kragujevca...Iako je branilac trofeja Crvena Zvezda bila neprikosnoveni favorit u ovom meču, očekivao se jači otpor...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.